Autoriseret kloakmester gennem mere end 35 år

Gode anmeldelser fra mange andre tilfredse kunder

Slamsugning er et af vores specialer

​​Som vores navn antyder, er Thy Slam yderst erfarne, når det gælder slamsugning. Vi har stor erfaring med alle typer af opgaver inden for området og påtager os både store og små projekter.

Vi kan for eksempel tømme køkkenafløb, septiktanke samt olie- og benzinudskillere. Derudover er vi også gode til sandfang, brønde, slambassiner og lignende.

Slamsugning

Vores kerne kompetence er slamsugning

Thy Slam har hjemme i Hurup, men vi kører gerne ud i hele omegnen. For eksempel i Struer, Thisted og selvfølgelig overalt på Thy. Kontakter du os, når du har et stoppet afløb eller en anden opgave med slamsugning kan du være sikker på god service og ordentligt udført arbejde, da det er vores kernekompetence.

Vi udfører slamsugning og kloakering

Oprindeligt startede virksomheden som Ullerup Maskinstation tilbage i 1950. Og siden 1981 har Per, der i dag ejer firmaet, været autoriseret kloakmester. Vi begyndte at udføre slamsugning i 1981, og har i dag tidssvarende udstyr til alle opgaver.

Thy Slam er en familieejet virksomhed med mange års erfaring og lokalkendskab. Derfor ved vi også, at veludført arbejde giver tilbagevendende kunder. Slamsugning og kloakservice er nogle af vores hovedopgaver, men vi udfører også entreprenørarbejde selvstændigt eller i forbindelse med kloakarbejde og kloakering. 

Slamsugning

Få et uforpligtende tilbud