Autoriseret kloakmester gennem mere end 35 år

Gode anmeldelser fra mange andre tilfredse kunder

Jordarbejde under knæhøjde

​​Hos Thy Slam kan vi meget andet end kloakservice og slamsugning. Vi er leveringsdygtige i alle former for jordarbejde, så længe det foregår ”under knæhøjde.” Det kan for eksempel være belægning, kabelarbejde, strøm, fjernvarme og kloakarbejde.​

Vi har hjemme i Hurup ved Thy, men kører gerne ud i lokalområdet for at tilbyde vores ekspertise. For eksempel til Thisted og Struer. Vi har både rendegravere, minigravere og andre maskiner i størrelsesordenen 700 til 10.000 kg., så vi er klar til at udføre de fleste former for jordarbejde. Se også hvad vi kan hjælpe med af andre entreprenøropgaver.

Jordarbejde

Vi er eksperter i gravearbejde

Du er altid velkommen til at kontakte Thy Slam, hvis du har jordarbejde, du skal have lavet. Vi giver gerne et råd med på vejen, og med vores brede erfaring kan vi assistere på de fleste projekter.

Vi er eksperter i gravearbejde, og vi har lagt masser af kloakker, fjernvarme og kabler, så dit projekt er i trygge hænder hos os.

​Når vi taler jordarbejde hos Thy Slam mener vi også reetablering. Vi er gode til belægning, indkørsler, bede og lignende, så vi sørger altid for at efterlade pladsen i ordentlig stand.

Jordarbejde

Få et uforpligtende tilbud