Autoriseret kloakmester gennem mere end 35 år

Gode anmeldelser fra mange andre tilfredse kunder

Autoriseret kloakmester - Professionelt kloakarbejde

Skal du bruge et effektivt og erfarent kloakfirma? Så er du kommet til det rette sted. Som autoriseret kloakmester er vi eksperter inden for kloakarbejde. Entreprenør Per Kristensen – Thy Slam I/S udfører alt fra slamsugning til etablering af nye kloakker i bl.a. Thy, Thisted, Struer og omegn.

Vi har mange års erfaring med kloakarbejde og kan også klare alle relaterede entreprenøropgaver.

Kloakarbejde

Kloakfirma udbedrer skader på kloaksystemet

Siden 1981 har firmaets ejer, Per, været autoriseret kloakmester. Sammen med vores erfarne og dedikerede folk, ved vi derfor alt der er værd at vide om kloakker, rottespærre og andet kloakservice.

Vi har egen slamsuger og spuler samt entreprenørmaskiner i størrelsesordenen mellem 700 og 10.000 kilo. Derfor kan vi, i forbindelse med vores kloakopgaver, også udføre TV-inspektion og udbedre eventuelle skader på kloaksystemet.

Vi udfører alt inden for kloakarbejde og kloakering

Som din autoriserede kloakmester, udfører vi kloakarbejde for både private, virksomheder og det offentlige. Det gælder alt fra service og vedligeholdelse til nedgravning og reetablering, herunder også belægning.

Ring til din lokale kloakmester for at høre mere

Vi plejer at sige, at vi som kloakfirma kan klare alt, der er under knæhøjde! Du skal aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til priser, muligheder, tidsestimater eller noget helt andet. Vi står klar til tage imod dine spørgsmål og give dig den bedste rådgivning og vejledning.

Kloakarbejde

Få et uforpligtende tilbud